Shtëpia / Tag Archives: Shqiperia

Tag Archives: Shqiperia

SKANDALI! Del lista me emra/ Portalet, VIP-at dhe politikanët shqiptarë që kanë marrë miliona euro nga Greqia

Ja ku shkuan paratë e taksapaguesve grekë të shpërndara nga ish-ministri i Jashtëm Kotzias në Republikën e Shqipërisë! Një milion euro mendohet të jetë dëmi që ministria e Jashtme Greke ka shkaktuar pas kontrollit të kryer. Këto çeqe janë firmosur nga Niko Kotzias, i dorëhequr . Në listë vihen re …

Shiko më shumë »

Kombi Shqiptar apo Kosovar?

Në kohën e sotme dominojnë dy koncepte të kombit dhe atë kombi i shtetit dhe kombi i kulturës. Komb i kulturës është një bashkësi e qëndrueshme njerëzish, e formuar historikisht në bazë të gjuhës, të territorit, të jetës ekonomike dhe formimit psikik qe shfaqet në bashkësinë e kulturës. Ndërsa kombi …

Shiko më shumë »