Shtëpia / Tag Archives: Shkëlqim Beshiri

Tag Archives: Shkëlqim Beshiri

Tender dhe më pas biznes: Zbardhet kontrata e Llallës me ndërtuesin që i bleu tokën

Ish-kryeprokurori Llalla mohoi të kishte lidhje me tenderin e fituar nga kompania LIM-EM në Prokurorinë e Përgjithshme, por kontrata e siguruar nga Gazeta Kombi tregon se ai e ka firmosur vetë atë. Dy muaj pas ngjitjes në krye të Prokurorisë së Përgjithshme, në shkurt të vitit 2013, Adriatik Llalla urdhëroi …

Shiko më shumë »