Shtëpia / Tag Archives: presheve

Tag Archives: presheve

“Legjitimitetit Patriotik” për të bashkuar Preshevën, Bujanocin dhe Medvegjën me Kosovë

E drejta për të kërkuar bashkim me Kosovën është një e drejtë legjitime dhe e pa mohueshme e popullatës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës. Këtë padrejtësi historike dhe me të gjitha karakteristikat e një administrimi të dhunshëm kolonial që u ushtrua mbi këtë popullatë, edhe sot e kësaj ditë me …

Shiko më shumë »