Recent Posts

Spanjollja e bukur e Petro Markos

“Hasta la vista, Petro Marko!” e përshëndesnin njerëz të ndryshëm të panjohur në rrugë. Kjo përshëndetje e shoqëroi ndër vite. Shpesh më ka ndodhur që më kanë pyetur nëse mamaja ime ishte spanjolle. Përgjigjja ime ishte gati e pabesueshme dhe e papranueshme për ta: Jo! Mamaja ime është shqiptare. Shumë …

Shiko më shumë »

Fotot/ Monika Stafa promovon “Kod”-in në qendrën “COD” në kryeministri

Gazetarja e njohur, Monika Stafa ka promovuar librin e saj më të fundit, “Kod”. Përmbledhja publicistike u prezantua në prani të gazetarëve dhe njerëzve të medias në qendrën COD në Kryeministri. “Kadare thotë një gjë: Asnjë libër nuk vjen nga lumturia, vjen nga trazimi, nga mërzitia. Një libër i bukur …

Shiko më shumë »

Prapaskenat e një marrëveshje, Halili bindi Karabecin të qëndronte

Te Tirana nuk ka vetëm merkato në dalje, pasi ka edhe rikonfirmime për të qëndruar. Ndonëse 24 herë kampionët e vendit do të luajnë për herë të parë në Kategorinë e Parë, kjo nuk tremb disa prej senatorëve të ekipit që janë të gatshëm të ofrojnë besnikëri edhe në këtë …

Shiko më shumë »