Recent Posts

Yuri Kim nga Kakavija: Mbrojtja e kufijve e rëndësishme për sigurinë globale, të tregohemi të zgjuar dhe të pamëshirshëm kundër kriminelëve

Ambasadorja amerikane Yuri Kim, ka qenë e pranishme ditën e sotme në pikën kufitare të Kakavijës, ku ka vënë theksin në sigurinë e kufijve, duke nënvizuar se kemi të bëjmë me sigurinë globale. Ambasadorja Yuri Kim tha se SHBA-mbetet e palëkundur duke mbështetur zbatimin e ligjit në Shqipëri. ‘Ministër Çuçi, …

Shiko më shumë »

“Ata që po ndëshkohen na kërkojnë mëshirë? Kë të mëshirojmë? Gangsterët që bëjnë ligjin, sillen si duan, grabisin dhe shfrytëzojnë pa mëshirë shqiptarët në vendin e vet?”

Jorgo Mandili Jemi përpara zhvillimesh të rëndësishme kur duket se po fillon të funksionojë demokracia në këtë vend dhe drejtësia po vepron. Disa po ulen në bankën e të akuzuarve dhe të tjerë po përfundojnë prapa hekurave të burgut. Duhet të gëzohemi nga ky fakt, apo të ndiejmë mëshirë për …

Shiko më shumë »

Gratë e këtyre shenjave të zodiakut janë aq të fuqishme sa shënojnë jetën e çdo burri

Nuk ka asnjë gabim tek to, intensiteti dhe besimi i shtyn aq shumë sa të bëhen të paharrueshme! Dashi Dashi njihet për intensitetin dhe qëndrimin. Ato janë frymëzuese, posedojnë forcë të jashtëzakonshme dhe shumë kurajo. Ato janë të sinqerta dhe autentike, marrin iniciativën, veçanërisht në një marrëdhënie. Ato kanë një …

Shiko më shumë »