Recent Posts

Replika në Kuvend Balla-Ahmetaj! Çfarë po ndodh në PS?

Ligji për kontratat e Partneritetit Publik Privat dhe një kontratë koncesionare me vlerë 200 milionë euro ka futur në sherr kryetarin e Grupit Parlamentar të PS, Taulant Balla, me ish-ministrin e Financave, Arben Ahmetaj. Debati i ashpër ndërmjet tyre është bërë në mbledhjen e konferencës së kryetarëve të datës 8 …

Shiko më shumë »
Inline
Inline