Recent Posts

Soreca për Reformën në Drejtësi: Më shumë lidership nga i gjithë spektri politik. BE e angazhuar, qoftë edhe financiarisht

Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca, i bëri thirrje gjithë spektrit politik në Shqipëri, që të angazhohen për zbatimin e Reformës në Drejtësi. I pranishëm në tryezën “5 vjet nga Reforma në Drejtësi”, ambasadori Soreca theksoi se BE është angazhuar shumë për këtë reformë, qoftë edhe financiarisht, ndaj dhe …

Shiko më shumë »

Nëse do dashuri pa kushte martohu me një nga këto shenja të Horoskopit

Për ta ka rëndësi vetëm dashuria (nëse e ndjejnë vërtet). Pastaj s`kanë nevojë për asgjë tjetër. Japin nga vetja gjithçka që mundin në një lidhje. Dashurojnë marrëzisht, njësoj si në filmat më romantik. Ju prezantojmë me… Demin Shenja që nuk e humbet kurrë durimin në dashuri dhe i kushton vëmendje …

Shiko më shumë »

Kim: Shumë kanë dashur që Reforma në Drejtësi të mos ndodhë dhe po tentojnë ta bllokojnë, por ne po shohim rezultate!

Në tryezën në kuadër të 5 vjetoriT të reformës në drejtësi, ambasadorja amerikane Yuri Kim lëshoi mesazhe të forta në drejtim të zbatimin të kësaj reforma. Ndërsa vlerësoi punën e arritur deri më tani, znj. Kim tha mbetet ende shumë për të bërë. Ndër të tjera Ambasadorja amerikane u shpreh …

Shiko më shumë »