Shtëpia / Sport (faqa 3)

Sport

Tirana “hirushja” e merkatos, zyrtarizon edhe ish-kapitetin e Partizanit (Foto)

Vjen dhe goditja e radhës e madhe e Tiranës pas firmave me Agustin Torassa dhe Elton Cale. Klubi bardheblu ka zyrtarizuar marrëveshjen me Idriz Bathën, që sikurse dy të parët, vjen nga radhët e Flamurtarit. Mesfushori ka firmosur kontrate 1-vjecare, me opsionin për të rinovuar edhe një vit tjetër. “Batha, …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »

Ndërhyrje horror, mbrojtësi serb i thyen këmbën “yllit” të Austrisë (VIDEO)

Një incident i rënë u regjistruar në ndeshjen e djeshme mes Serbisë U-21 dhe Austrisë U-21 të vlefshme për Kampionatin Europian të 21-vjeçarëve. Në minutën e 75-të, mbrojtësi serb Jovanoviç, që aktivizohet në radhët e Bordosë, ndërhyn në mënyrë të gabuar ndaj “yllit” të Austrisë Hanes Uolf, duke i thyer …

Shiko më shumë »