Shtëpia / Sport

Sport

Bayern Munchen shkruan historinë, kurorëzohet 7 herë radhazi kampion i Gjermanisë

Bayern Munchen ka pasur fatin ta festojë trofeun e 7 radhazi kampion të Gjermanisë, teksa e dominon Bundesligën prej vitit 2013, dhe titullin e 29 në histori, me një godeadë gati tenistike ndaj Eintrachtit të Frankfurtit, ekipit surprizë të këtij edicioni në Gjermani që arriti deri në gjysmëfinalet e Europa …

Shiko më shumë »

Bayern Munchen shkruan historinë, kurorëzohet 7 herë radhazi kampion i Gjermanisë

Bayern Munchen ka pasur fatin ta festojë trofeun e 7 radhazi kampion të Gjermanisë, teksa e dominon Bundesligën prej vitit 2013, dhe titullin e 29 në histori, me një godeadë gati tenistike ndaj Eintrachtit të Frankfurtit, ekipit surprizë të këtij edicioni në Gjermani që arriti deri në gjysmëfinalet e Europa …

Shiko më shumë »

Bayern Munchen shkruan historinë, kurorëzohet 7 herë radhazi kampion i Gjermanisë

Bayern Munchen ka pasur fatin ta festojë trofeun e 7 radhazi kampion të Gjermanisë, teksa e dominon Bundesligën prej vitit 2013, dhe titullin e 29 në histori, me një godeadë gati tenistike ndaj Eintrachtit të Frankfurtit, ekipit surprizë të këtij edicioni në Gjermani që arriti deri në gjysmëfinalet e Europa …

Shiko më shumë »

Bayern Munchen shkruan historinë, kurorëzohet 7 herë radhazi kampion i Gjermanisë

Bayern Munchen ka pasur fatin ta festojë trofeun e 7 radhazi kampion të Gjermanisë, teksa e dominon Bundesligën prej vitit 2013, dhe titullin e 29 në histori, me një godeadë gati tenistike ndaj Eintrachtit të Frankfurtit, ekipit surprizë të këtij edicioni në Gjermani që arriti deri në gjysmëfinalet e Europa …

Shiko më shumë »