Një zjarr i madh, shkaqet e rënies së të cilit nuk ndihen ende raportohet të ketë rënë në zonën e Saukut në kryeqytet.

Qytetarët në panik dhe të shqetësuar pasi flakët po përhapen me shpejtësi, apelojnë për ndërhyrje.

Siç shihet edhe në videon e dërguar prej tyre në “BalkanËeb” bëhet fjalë për një vatër të madhe zjarri.