Shtëpia / Aktualitet / Ramadani ka dyshime për vaksinën e COVID-19: Bill Gates ka qëllime të tjera

Ramadani ka dyshime për vaksinën e COVID-19: Bill Gates ka qëllime të tjera

Aplikuesi i mjekësisë alternative Hetem Ramadani e shikon me dyshim zgjidhjen për ta eliminuar COVID-19 nëpërmjet vaksinës. Ai mendon se ithtarët e vaksinës, e sidomos miliarderi Bill Gates, ka tjetër synim.

“Pasojat e vaksinës për Covid 19 kanë për të qenë shumë të rënda, vaksina është provë që do përdoret në trupin tonë. Në ndër arsyet e autizmit janë vaksinat, më parë kanë qenë në qarkullim shumë pak vaksina rreth tre, tani janë mbi 11. Tani çdo gjë shoqërohet me vaksina, por pasojat e vaksinës nuk na i tregon njeri. Në një intervistë madje kam folur edhe për propagandën që është duke i bërë Bill Gates vaksinave, ai po rrit në mënyrë eksponenciale kancerin, autizmin dhe sëmundje të tjera duke dhënë 10 miliardë lekë për vaksinë. Bill Gates me një qëllim të caktuar po bën një të keqe për njerëzimin. Ai ka folur në vitin 2018 madje që duhet të ulim popullsinë botërore deri në 15% me anë të një vaksine që të zvogëlohet fertiliteti I grave. Pra në fund qëllimi është një lojë e madhe”, tha Ramadani në emisionin “Hipokrati” në Top Channel.

Shiko dhe këto

Manastirliu rikujton edhe njëherë lehtësimet nga data 1 qershor

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka rikujtuar edhe njëherë lehtësimet që do të ketë në …