Shtëpia / Aktualitet / Xhaxho: Përse kondicioneri është i rrezikshëm në kohën e koronavirusit

Xhaxho: Përse kondicioneri është i rrezikshëm në kohën e koronavirusit

Doktori Roland Xhaxho këshillon shqiptarët që të mos ta përdorin kondicionerin, ndërsa vendi rrezikohet nga koronavirusi. Kjo sepse rritet mundësia e infektimit.

“Ka studime që virusi qëndron 3 orë në ajër. Si dhe ai mund të qëndrojë në objekte. Në shtëpi është e ndaluar të përdoret kondicioneri.

Mund ta ketë një person virusin dhe me anë të kondicionerit mund të infektohen të tjerët”, tha doktori i njohur në emisionin “Open”.

Shiko dhe këto

Tunel dezinfektues dhe sinjalistike, ushtria merr në kontroll tregun e Kombinatit (FOTOT)

Nisur nga pamjet e javës së shkuar, ku shfaqej një mungesë ndërgjegjësimi dhe zbatimi të …