Shtëpia / Ndryshe / Kuriozitete / Çfarë rastësie! 18 njerëz që kishin veshur bluzën e duhur, në momentin e duhur (FOTOT)

Çfarë rastësie! 18 njerëz që kishin veshur bluzën e duhur, në momentin e duhur (FOTOT)

Rastësia është mbreti i botës. Fotot e mëposhtme janë vërtetë interesante, pasi tregon 18 persona që kishin veshur bluzën e duhur në vendin e duhur.

Çfarë koencidence! Do befasoheni!

Shiko dhe këto

Përfundon mësimi online, nxënësit realizojnë videon e veçantë për mësuesen e tyre

Sot përfundoi ky vit shkollor. Mësuesit dhe nxënësit mbyllën me sukses mësimin online në të …