Shtëpia / Ndryshe / Kuriozitete / 15 yjet që u bënë nëna pas moshës 40-vjeçe (FOTO)

15 yjet që u bënë nëna pas moshës 40-vjeçe (FOTO)

Në janar të vitit 2020, Cameron Diaz, 47-vjeçare befasoi botën me njoftimin e saj, se ajo u bë nënë e një vajze të quajtur, Raddix.

Çdo vit, të famshmit vazhdojnë të dëshmojnë se nuk është kurrë vonë për t’u bërë nënë.

Më poshtë ju paraqesim nënat e famshme që kishin fëmijë pas moshës 40-vjeçe dhe shijuan mëmësinë e tyre në maksimum.

Shiko dhe këto

Çfarë duhet të bëni nëse humbni pasaportën ndërsa udhëtoni jashtë vendit

Nëse pasaporta juaj është e humbur ose e vjedhur ndërsa jeni jashtë vendit, nuk do …