Shtëpia / Ndryshe / Kuriozitete / 16 rastet kur blerjet online kanë rezultuar një katastrofë e vërtetë (FOTOT)

16 rastet kur blerjet online kanë rezultuar një katastrofë e vërtetë (FOTOT)

Janë të shumtë ata që preferojnë blerjet në internet për lehtësinë e saj dhe faktorin pa stres.

Të tjerët preferojnë blerjet brenda dyqanit për sigurinë e saj dhe garantimin e cilësisë.

Dhe ekziston një grup i veçantë i njerëzve që e dinë nga përvoja personale se blerja në internet mund të jetë qesharake.

Shiko dhe këto

15 fotot më të çmendura, kur rrezikon jetën për imazhin perfekt

Disa njerëz janë të çmendur pas fotos perfekte, aq sa rrezikojnë edhe jetën e tyre …