Shtëpia / Ekonomia / Globe është pranë familjeve të prekura nga tërmeti

Globe është pranë familjeve të prekura nga tërmeti

Në përgjigje të apelit për ndihmë, të gjitha fitimet e ralizuara nga shitjet e promocionit të planifikuar “Black Friday” në datat 28 deri në 30 Nëntor do të shkojnë në mbështetje të Emergjencave Civile.

Shiko dhe këto

Shteti mund të kursejë 300 mln euro/ Pse nuk anulohet koncesioni problematik Milot-Balldren?

Teksa qeveria po përpiqet të gjejë paratë për rindërtimin pas tërmetit, me një kosto që …