Shtëpia / Ndryshe / Kuriozitete / Femrat e së kaluarës që u quajten imorale, pa bërë asgjë të keqe (Fotot)

Femrat e së kaluarës që u quajten imorale, pa bërë asgjë të keqe (Fotot)

Këto 2 vajza me minifund në Capetown në 1965 lanë me gojëhapur njerëzit

Njerëzit kaluan periudha të vështira dhe luftojnë për të arritur të drejtat e barabarta që na lejojnë të jetojmë në shoqërinë moderne. Në ditët e sotme, të gjithë mund të zgjedhin hobit dhe punët që dëshirojnë.

Edhe moda më ekscentrike nuk na bën përshtypje sot. Dhe nganjëherë është e vështirë të besosh që gjëra të tilla të zakonshme dikur ishin vërtet befasuese dhe tronditëse. Në po ju prezantojmë me disa foto historike që thyen normat e moralit publik në të kaluarën.

Shiko dhe këto

Fshati që “fle” mbi 3500 tonë armatime, evakuimi e vetmja zgjidhja

Banorëve të një fshati të vogël zviceran u është thënë se duhet të braktisin shtëpitë …