Shtëpia / Ndryshe / Kuriozitete / Plazhet, si kanë qenë në vitin 1950/ Arkivat publikojnë foto

Plazhet, si kanë qenë në vitin 1950/ Arkivat publikojnë foto

Gushti është përgjithësisht, muaji i pushimeve, plazhit, detit. Mirëpo, disa prej nëpunësve të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave ende nuk kanë nisur pushimet dhe teksa ëndërrojnë, postojnë edhe foto të Fototekës së Arkivit Qendror Shtetëror, dhe risjellin në kujtesë imazhe nga pushimet e dikurshme.

Përmes fotove shihni si kanë qenë plazhet e Durrësit dhe Shkëmbit të Kavajës në vitet 1950.

Shiko dhe këto

Pamje mahnitëse/Brenda vilës 3 shekullore të Velentino, e nxjerrë në shitje për 13 mln dollarë (FOTO)

Pas 33 vitesh, “Villa la Vagnola”, një shtëpi verimi në Toskanë, e stilistit të famshëm …