Shtëpia / Aktualitet / 7 kg kokainë mes patateve të ngrira nga Holanda në Shqipëri, arrestohen 2 persona në Bari

7 kg kokainë mes patateve të ngrira nga Holanda në Shqipëri, arrestohen 2 persona në Bari

Dy shqiptare janë arrestuar në portin e Barit, pasi policia u gjeti në automjet 7 kg kokainë dhe 150 mijë euro të fshehura.

Shqiptarët e kishin fshehur drogën në fundin e dyfishtë të kabinës së kamionit frigorifer, të mbushur me 20 ton patate të ngrira, të blera në Holandë.

Pasi t’i ngarkonin në anije në Bari, dy shoferët shqiptarë të moshave 30 dhe 45 vjeç do të mbërrinin në Shqipëri.

Shiko dhe këto

E  ndjek fati i keq, futi tre emigrantë shqiptarë në bagazhin e makinës për t’i kaluar në Britani

Një grua nga Britania, që u përpoq të fuste kontrabandë tre emigrantë shqiptarë në Britaninë …