Recent Posts

Përse Ilir Meta është kaq i shqetësuar?!

Rama dhe Meta janë në një luftë të ftohtë mes tyre. Por ndërsa Rama ka zgjedhur Kuvendin  për t’iu kundërvënë kreut të shtetit, ky i fundit është “i vetëm trim në luftë”. Që prej së hënës, kur Kuvendi votoi dy anëtaret e reja të Gjykatës Kushtetuese Fiona Papajorgji dhe Elsa …

Shiko më shumë »
Inline
Inline